ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοιρός: “Η δύσκολη και ανάποδη χρονιά να έχει αίσιο τέλος για τον Άρη”

Δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών ο Άρης κόντρα στον Αγροτικό, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Φοιρός σε ραδιοφωνικό σταθμό… 

Ο βετεράνος παίκτης του Άρη και πρώην προπονητής των κίτρινων και του Αγροτικού Αστέρα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Άρης θα κερδίσει την αναμέτρηση καθώς τους πετυχαίνει σε μια περίοδο που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Ράδιο Μετρόπολις:

Για την αναμέτρηση του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα: «Ο Άρης δεν έχει περιθώρια να χάσει βαθμό. Αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα στη χειρότερη φετινή κατάσταση. Ο Αγροτικός είχε περάσει περίοδο φορμαρίσματος, έκανε ένα σερί συνεχόμενων επιτυχιών και μετά άρχισε μια περίοδος με άσχημα αποτελέσματα και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον Άρη που δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμού.

Από την άλλη πλευρά ο Αγροτικός Αστέρας έχει τύχει άθελα του να έχει βοηθήσει τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο ενώ έχει κόψει βαθμό από τον Άρη. Είναι ένα φαινόμενο που περίμενε ο κόσμος του Άρη να έρθει αντίστροφα. Περιμέναμε να έχουν απώλειες βαθμών οι ομάδες στην έδρα του Αγροτικού αλλά έτυχαν οι ομάδες αυτές να αντιμετωπίσουν τον Αγροτικό όταν ήταν αποδεκατισμένος. Με τη Λαμία προσπάθησε πολύ ο Αγροτικός αλλά είχε την ατυχία να δεχτεί γκολ και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Βρήκαν τον Αγροτικό Αστέρα σε κακή κατάσταση ενώ ο Άρης τον αντιμετώπισε προς το τέλος της καλής του εποχής. Ήταν από τα τελευταία καλά παιχνίδια του Αγροτικού. Μετά τον έπιασε κάμψη, ήρθαν άσχημες εμφανίσεις, άσχημα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι ο Άρης θα κερδίσει το παιχνίδι σύμφωνα με τα δεδομένα γιατί βρίσκει τον Αγροτικό Αστέρα σε μια περίοδο που δεν είναι καλά».

Για την εικόνα του Άρη: «Η εικόνα του δεν είναι καλή. Έχει μια μικρή βελτίωση αλλά περίμενα μεγαλύτερη βελτίωση με την αλλαγή προπονητή. Πίστευα ότι με τον Νίκο Καρύδα η βελτίωση θα ήταν μεγαλύτερη αλλά τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά και βρήκαν δυσκολίες στο να φορμάρουν τους παίκτες.

Εμείς ως βετεράνοι του Άρη προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας να τους στηρίξουμε αλλά η κατάσταση δεν έβγαινε. Ας ευχηθούμε η δύσκολη και ανάποδη χρονιά να έχει αίσιο τέλος. Προς το τέλος της περιόδου μπορούμε να συζητήσουμε και να κρίνουμε και να καταλογίσουμε ευθύνες».

Για το εάν η διαφορά μπορεί να καλυφθεί: «Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσε να καλυφθεί αλλά επειδή ακούμε και βλέπουμε πολλά δεν ξέρουμε εάν γίνονται οι αγώνες υπό φυσιολογικές συνθήκες. Η Λαμία έχει κάνει μια μεγάλη κοιλιά και δεν ξέρω εάν θα συνεχίσει να βρίσκει λύσεις. Πήρε το παιχνίδι γιατί ήταν πιο τυχερή από τον Αγροτικό Αστέρα. Έτυχε να βάλει ένα γκολ σε μια στημένη φάση. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτή.

Θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να κερδίσει η Λαμία τον ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο της υπό φυσιολογικές συνθήκες. Είναι ανεβασμένος ο ΟΦΗ και με τον Νίκο Παπαδόπουλο έχουν φορμαριστεί οι παίκτες και η ομάδα. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει τον Απόλλωνα και να μειωθεί η διαφορά για τον Άρη εφόσον κερδίσει τον Αγροτικό Αστέρα και εκείνος».

To Top