Φορεμένη φανέλα με την υπογραφή του Μπιλ Ράσελ πωλήθηκε έναντι 1.000.000 δολαρίων!

Η δημοπρασία των πραγμάτων του Μπιλ Ράσελ συνεχίζεται, με μία φορεμένη φανέλα με την υπογραφή του να πωλείται έναντι 1 εκατ. δολαρίων. Μόλις πριν από 5 μήνες μία άλλη φανέλα του είχε πωληθεί έναντι 1.1 εκατ. δολαρίων.

Είναι ασφαλές να υποστηρίξει κάποιος ότι οι φορεμένες φανέλες του Μπιλ Ράσελ αξίζουν… χρυσάφι. Η τελευταία απόδειξη για αυτό ήρθε με την δημοσιοποίηση της είδησης ότι μία φορεμένη φανέλα του με την υπογραφή του πωλήθηκε έναντι 1 εκατ. δολαρίων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορεμένη φανέλα του θρύλου των Σέλτικς – και ρέκορντμαν του NBA με 11 πρωταθλήματα – που σπάει το φράγμα του 1 εκατ. δολαρίων τους τελευταίους πέντε μήνες! Τον περασμένο Δεκέμβριο, η φανέλα που φόρεσε στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του είχε πωληθεί έναντι 1.1 εκατ. δολαρίων.

Η πώληση της φανέλας του Ράσελ έγινε στο πλαίσιο της δεύτερης δημοπρασίας προσωπικών αντικειμένων του θρύλου του NBA. Συνολικά, μέχρι στιγμής υπολογίζεται ότι έχουν πωληθεί πάνω από 300 αντικείμενα από την συλλογή του έναντι περίπου 8.86 εκατ. δολαρίων.

To Top