ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για τις μεταγραφές, ξεκαθαρίζει για Σαντίκου, Λόπεζ, Ντάτκοβιτς

Στον Άρη θέλουν αυτή την εβδομάδα να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο τις επαφές τους. Η κιτρινόμαυρη ομάδα φουλάρει για τις μεταγραφές, ξεκαθαρίζει για Σαντίκου, Λόπεζ, Ντάτκοβιτς

Τα δεδομένα των τελευταίων 24ώρων, δείχνουν πως οι “κιτρινόμαυροι” καταλήγουν στους Κριστιάν Λόπεζ και Δημήτρη Μάνο.

Με τον 31χρονο Ισπανό επιθετικό, που είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Λας Πάλμας είναι σε επαφές για να τα βρουν στο οικονομικό, ενώ περιμένουν παράλληλα να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ο Μάνος για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του στον Άρη.

Ωστόσο, μία ύστατη προσπάθεια θα γίνει από πλευράς Άρη και για τον Αρμάντο Σαντίκου. Ναι μεν το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο στον Άρη πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, αρκεί ο παίκτης να βρει μία λύση με την Λεβάντε.

Οι Ισπανοί θέλουν να τον πουλήσουν και παρά την καλή του χρονιά στην Β΄Ισπανίας με την Μάλαγα πέρσι, μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει ικανοποιητική πρόταση. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν την δυνατότητα να τον αποκτήσουν, γι αυτό και ζήτησαν εξ΄αρχής τον δανεισμό του.

Στον Άρη περιμένουν τις εξελίξεις, ωστόσο συνεχίζουν τις επαφές με τον Λόπεζ για να είναι καλυμμένοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Από κει και πέρα, η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι βασική προτεραιότητα για τον Άρη, γι αυτό και οι επαφές των τελευταίων ημερών εντείνονται σημαντικά.

Στόχος των ιθυνόντων του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη είναι να υπάρξει άμεσα κάποια συμφωνία για να κλείνουν σιγά-σιγά τα “κενά” στο ρόστερ.

Η περίπτωση του Τόνι Ντάτκοβιτς, απασχολεί σημαντικά τον Άρη, ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” δεν… παίζουν μόνοι τους για τον Κροάτη αμυντικό.

To Top