ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάνλαν: “Ζητούμενο η νίκη, την χρειαζόμαστε”!

Ο Ολιβιέ Χάνλαν για ακόμη μια εβδομάδα μίλησε στο esake.gr.

Πιο αναλυτικά…“Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, κόντρα στην ΑΕΚ. Βλέποντας τη βαθμολογία, καταλαβαίνουμε ότι πολλές ομάδες εξακολουθούν να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους και αρκετές θέσεις έχουν διαφορά μιας ή δύο νικών.

Για μας το πρώτο ζητούμενο είναι η νίκη, η οποία αν έρθει θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια. Στην Αθήνα χάσαμε με διαφορά ενός πόντου, οπότε αν καταφέρουμε να κερδίσουμε με δύο ή περισσότερους, θα είναι ακόμα πιο σημαντικό το αποτέλεσμα, αφού θα πάρουμε και την ισοβαθμία με τον αντίπαλό μας.

Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Η ΑΕΚ έχει ποιοτικό ρόστερ. Όπως κι εμείς, έτσι κι αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, όμως οι παίκτες που θα αγωνιστούν έχουν ποιότητα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε.

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί και αποφασισμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα, να τους πιέσουμε και να έχουμε τον πρώτο λόγο.

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ΑΕΚ στα επίπεδα των 60-65 πόντων. Η άμυνα είναι τι όπλο μας και αν το καταφέρουμε αυτό, θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα γίνει μία σκληρή μάχη και πως θα γίνει ένας αγώνας με ανατροπές και αλλαγή προβαδίσματος. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τον κερδίσουμε.

Κλείνοντας, θέλω να αναφερθώ στον κόσμο μας. Είμαι χαρούμενος που αύριο θα έχουμε σημαντικό αριθμό των φιλάθλων μας, αφού στους τελευταίους τρεις αγώνες το νούμερο, λόγω των μέτρων για τον Covid, ήταν πολύ μικρό.

Οι φίλαθλοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις νίκες μας στο Αλεξάνδρειο, αλλά και στη μοναδική εκτός έδρας που πετύχαμε, στην Πάτρα επί του Προμηθέα, με την εκπληκτική παρουσία τους.

Έχουμε προβλήματα τραυματισμών και απουσιών και η έντονη παρουσία τους, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν, θα μας βοηθήσουν να τα ξεπεράσουμε. Τους περιμένουμε στο γήπεδο για ένα σπουδαίο παιχνίδι”.

To Top