ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάρελ: “Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ανταποδίδουμε την ενέργεια που μας δίνει ο κόσμος μας”

Για τη χθεσινή νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην τρομερή του εμφάνιση αλλά και τη συνέχεια στο κύπελλο που ξεκινάει την Πέμπτη μίλησε ο Ρόνι Χάρελ. 

Ο πρωταγωνιστής των τελευταίων αναμετρήσεων του Άρη, Ρόνι Χάρελ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Ο Κόσμος των Σπορ” της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ενέργεια που παίρνουν οι παίκτες του Άρη από τον κόσμο, αλλά και στο γεγονός ότι άπαντες στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων πιστεύουν στους εαυτούς τους και αυτό ειναι κάτι που φέρνει τα θετικά αποτελέσματα.

Ήσουν παντού στο γήπεδο. Επτά κλεψίματα.

“Είναι ένα καλό βήμα αυτό. Είμαι περισσότερο χαρούμενος γιατί κερδίσαμε. Τίποτα δεν έχει σημασία αν δεν κερδίσεις. Εγώ απλά κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, να κάνω την πόλη περήφανη και πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε το κύπελλο μπροστά μας.

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας αλλά προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό. Προπονούμασταν σκληρά, δουλεύαμε σκληρά από τον Αύγουστο κι έτσι πήραμε νίκες που αξίζαμε κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Είναι φοβερό, είναι φοβερό. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο. Οι φίλαθλοι μας δίνουν ενέργεια, μας δείχνουν την αγάπη τους κάθε μέρα, επομένως είναι δύσκολο να μην τους το ανταποδώσουμε.”

Θα συναντήσετε ξανά τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη. Πώς περιμένεις αυτό το παιχνίδι;

“Εμείς απλά θα το προσεγγίσουμε όπως κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πολύ μακριά ούτε πρέπει να μείνουμε πολύ σε αυτή τη νίκη. Πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά, στην επόμενη προπόνηση, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ‘χτίζουμε’ τις βάσεις μας.

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, οι συμπαίκτες μου το πιστεύουν, οι προπονητές το πιστεύουν, οι άνθρωποι που είναι γύρω μας το πιστεύουν και κάνουμε αυτά που κάνουμε.”

To Top