Χάτζι: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενδιαφέρεται πιο πολύ για πιστόλια και οπλοφόρους»!

Ο Γκιόργκι Χάτζι εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή μια δήλωση του τελευταίου για την εθνική Κ21 της Ρουμανίας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέθεσε την δική του άποψη για την Eθνική U21 της Ρουμανίας, τονίζοντας πως παρά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο 5-6 παίκτες από την ομάδα του Μιρέλ Ραντόι θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά και πως η συγκεκριμένη γενιά παικτών δεν αποτελούν σωτηρία για το ρουμανικό ποδόσφαιρο.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την οργή του θρύλου του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Γκιόργκι Χάτζι, ο οποίος ενέπλεξε τον Λουτσέσκου, με την ομάδα του και τον Ιβάν Σαββίδη!

«Δεν ξέρω γιατί ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα, στο στον πρόεδρο του, τον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα! Είναι λάθος αυτό που είπε γι’ αυτά τα παιδιά.

Ο πατέρας μου έπαιξε μπάλα τις δεκαετίες του ’70 και το ’80. Εγώ είχα μια γενιά που κέρδισε πρωταθλήματα και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε κι άλλη σπουδαία γενιά που μας οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το καταλάβει ή ίσως δε συμφωνήσει με τις εμφανίσεις που κάνουν τα παιδιά μας».

Ο άλλοτε σούπερ σταρ του ρουμανικού ποδοσφαίρου συνέχισε λέγοντας: «Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα!

Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας. Μιλάει για 5-6 ότι θα ξεχωρίσουν αλλά αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό για τη Ρουμανία: την έχουν οδηγήσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 και αυτό είναι μοναδικό. Τον Ράζβαν Λουτσέσκου τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ότι είναι δίπλα του».

To Top