ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαμός στον ΟΦΗ, καταγγελίες οργανωμένων κατά της διοίκησης!

Τα βέλη τους προς την διοίκηση του ΟΦΗ εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι της ομάδας.Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (16/7) ο σύνδεσμος «Snakes 4 Heraklion Club», σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις εξελίξεις των τελευταίων 48 ωρών στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν «κωμικοτραγικό γεγονός το να μην μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παικτών οι οποίοι περιμένουν τρεις – τέσσερις ημέρες σε ξενοδοχεία για ΜΑ υπογράψουν το συμβόλαιο τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οργή, αγανάκτηση αλλά και στεναχώρια ίσως να είναι τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν τους φιλάθλους μας, μαθαίνοντας τις εξελίξεις στην ομάδα το τελευταίο 48ωρο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!! Εκείνη η περίφημη παρέα των 9 που θα μεγάλωνε αριθμητικά με κοινό σκοπό την επιστροφή της ομάδας μας στη Σούπερ Λιγκ, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη και χωρίς χρέη μαθαίνοντας απ’ τα λάθη του παρελθόντος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται μισό βήμα πριν να τα τινάξουν όλα στον αέρα με την αδιαφορία τους.

Κωμικοτραγικό γεγονός να μη μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παιχτών οι οποίοι περιμένουν 3-4 ημέρες σε ξενοδοχεία για να υπογράψουν το συμβόλαιό τους!

«Μέτοχοι» αμέτοχοι, η στάση σας απέναντι στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμο αλλά και ένα ολόκληρο νησί είναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!!! Δύο χρόνια πριν διατυμπανίζατε και δηλώνατε με πάθος και απόλυτη σιγουριά, ότι θα φέρετε την ομάδα ξανά βήμα βήμα εκεί που ανήκει, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ??? Πιστέψαμε στα λόγια σας και τις μεγάλες υποσχέσεις, αφού θεωρήσαμε ότι εσείς οι επιφανείς και πετυχημένοι επιχειρηματίες του Ηρακλείου και της ΚΡΗΤΗΣ, πολύ πιθανόν να ήσασταν η τελευταία ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Αποφασίσαμε να σας στηρίξουμε και να σας δώσουμε το χρόνο που απόλυτα δικαιολογημένα θα χρειαστείτε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξανά για εμάς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και έφτασε η ώρα να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά, ότι εάν πρόθεσή σας είναι να σταματήσετε τη χρηματοδότηση της ομάδας, κάντε το!!!!! Όμως αφού τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και τιμήσετε τα λόγια σας προ 2ετίας δια στόματος ΑΝΤΥΠΑ ΣΗΦΑΚΗ! «ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ».

Μεταμορφωθείτε έστω και την ύστατη στιγμή από «Μέτοχοι» αμέτοχοι, σε μετόχους με καρύδια και καλύψτε τις όποιες οφειλές υπάρχουν και ανεβάστε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Όταν το πράξετε αυτό μπορείτε να πάτε στα εφτά καλά του Θεού, αφήνοντας την ομάδα να βρει το δρόμο της. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο, είναι ΙΔΕΑ κ οι ιδέες δεν πεθαίνουν! Ενόψει της Γ.Σ. της Τετάρτης σας προειδοποιούμε να μην βγείτε από την αίθουσα χωρίς να έχετε κάνει το αυτονόητο, τηρώντας τις υποσχέσεις σας. Θα μας βρείτε μπροστά σας και το Ηράκλειο είναι μικρό. Δεν κωλώσαμε και δεν μας σταμάτησε κανείς φανερά αποδεδειγμένα στο παρελθόν. Ούτε και τώρα λοιπόν!

Τέλος, σαν Σύνδεσμος Οργανωμένων Οπαδών «SNAKES 4 HERAKLION CLUB» απευθυνόμαστε σε όλο το κόσμο της ομάδας και τον καλούμε να μείνει σε εγρήγορση και ενεργός στις εξελίξεις, επιστρέφοντας τη νέα χρονιά στη φυσική του θέση το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, υποστηρίζοντας έμπρακτα και ενεργά το σήμα, την ιδέα, το ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!!! ΟΦΗ!!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!!

Υ.Γ.: «ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ»!! ΘΥΜΑΣΤΕ???? – SNAKES 4 HERAKLION CLUB».

To Top