Χρηστίδης, Τσιώλης πρόσφεραν αγάπη κι ανθρωπιά, κέρδισαν μια θερμή αγκαλιά (photos)

Σε ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου έδωσαν πριν μερικές μέρες το παρών ο Βασίλης Χρηστίδης, καλαθοσφαιριστής του Άρη και ο πρώην τεχνικός των κιτρινόμαυρων Σάκης Τσιώλης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πρόσφεραν αγάπη κι ανθρωπιά, κέρδισαν μια θερμή αγκαλιά. Με τη συμμετοχή 170 αθλητών ΑμεΑ,έγινε το 3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ατόμων με Αναπηρία που διοργανώνει κάθε χρόνο η Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης (Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.) σε συνεργασία με το ΚΟΙΣΠΕ»ΙΡΙΣ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Μακεδονικού».

Βασικός στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η προώθηση του αθλητισμού στα άτομα με αναπηρία, η ευκαιρία για συμμετοχή και διάκριση, η κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των φορέων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ΑμεΑ, καθώς και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Στο Τουρνουά πήραν μέρος μέρος 200 αθλητές με ειδικές ικανότητες, από φορείς, συλλόγους ΑμεΑ, Εταιρίες Ψυχικής Υγείας, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, Κέντρα Ειδικής Αγωγής και ειδικές σχολικές μονάδες της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας. Επίσης, στους αγώνες συμμετείχαν και ομάδες αθλητών τυπικού πληθυσμού, προκειμένου να διασφαλιστεί και να υποστηριχτεί η ομαλή επανένταξη των ευπαθών ομάδων και στο χώρο του αθλητισμού.

Δείτε εδώ εικόνες:

To Top