Χριστοβασίλης: «Δύσκολο να γίνει αναδιάρθρωση από την στιγμή που γίνουν τα παιχνίδια»

Την εκτίμηση πως είναι πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να γίνει αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λίγκα 2 εάν τελικά συνεχιστεί το πρωτάθλημα έκανε ο Γιώργος Χριστοβασίλης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Κρήτη.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε μάλιστα ότι η σέντρα είναι πολύ πιθανό να γίνει στις 10 ή στις 14 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Αθλέτικ Radio:

Για την επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ 2:
“Εμείς με επίσημο έγγραφο έχουμε ζητήσει εδώ και 10 ημέρες την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ. Υπήρξε μια καθυστέρηση μέχρι να δοθεί το “πράσινο φως” και αρχές της εβδομάδας αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε δεδομένου ότι η σέντρα πάει για 10 με 14 Ιουνίου. Όλοι πρέπει να κάνουμε μια ανάλογη τηλεδιάσκεψη με εκείνη της Σούπερ Λιγκ 1 για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί ώστε να πάρουμε το “οκ” από το κράτος. Έχουμε κάνει ήδη τα τεστ για τον κορονοϊό και για αυτό ξεκινήσαμε και προπονήσεις”.

Για τα οικονομικά ζητήματα:

“Το οικονομικό σκέλος δεν αφορούσε τόσο το θέμα των τεστ, δεν είναι και τρομακτικό αυτό που απαιτείται. Τα μεγάλα ποσά αφορούν τα ταξίδια και τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν. Η τιμή των τεστ είναι χαμηλή”.

Για τον χρόνο που χρειάζονται οι παίκτες:
“Το λιγότερο που απαιτείται είναι τρεις εβδομάδες για να είναι έτοιμοι οι παίκτες για την σέντρα. Αν όλα πάνε καλά και γίνουν δύο αγωνιστικές που χρειάζεται για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας μετά ίσως ζητήσουμε από την ΕΡΤ και την ΕΠΟ να μην γίνουν τα πλέι-άουτ γιατί δεν έχουν κανένα νόημα”.

Για την οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ:
“Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν και ειδικά ο ΠΑΣ δεν πήρε τα χρήματα που είχαν υποσχεθεί ενώ πλέον στερούμαστε και δύο δόσεις όμως έχουμε την ενημέρωση ότι θα πάρουμε αυτά τα χρήματα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα”.

Για το σενάριο περί αναδιάρθρωσης:
“Η ΕΠΟ βρίσκεται ακόμα σε άδεια και περιμένουμε να πάρει αποφάσεις. Είναι δύσκολο να γίνει η αναδιάρθωση από την στιγμή που θα γίνουν τα παιχνίδια”.

Για τον Γιάννη Πετράκη:
“Μετά από την μακρόχρονη συνεργασία με τον Γιάννη Πετράκη όπου είχαμε κάνει καλή δουλειά αναζητήσαμε να φέρουμε ένα νέο προπονητή από το εξωτερικό και πιστεύω πως ήταν πετυχημένη η απόφαση γιατί φαίνεται ότι τα πηγαίνω καλά με τους προπονητές”.

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ:
“Αν δεν υπήρχε η έμμονη ιδέα του Βασιλειάδη να αλλάξει το πρωτάθλημα ίσως και να μην υποβιβαζόμασταν. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πλέον κάνουμε μια νέα αρχή, κοιτάζουμε την συνέχεια καθώς η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση εν όψει της Σούπερ Λιγκ 1”.

To Top