Χρόνια πολλά!

Ξεχωριστή μέρα η 26η Οκτωβρίου για την Θεσσαλονίκη… Ημέρα της απελευθέρωσης της πόλης 99 χρόνια πριν, ημέρα της εορτής του πολιούχου της Αγίου Δημητρίου. Η πόλη γιορτάζει κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες των τελευταίων δεκαετιών. Το PRESSARIS εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλή δύναμη και εκφράζει τις ευχές του ιδιαίτερα σε όλα τα μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας που γιορτάζουν σήμερα. Ας μην ξεχνάμε ότι ένα από τα λαμπρά «παιδιά» της Θεσσαλονίκης για την οποία καμαρώνουν όλοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη είναι και ο Άρης.
 

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Θεσσαλονίκη ελευθερώθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1912 από τον τουρκικό ζυγό ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου μετέπειτα και προστάτη της. Σε λιγότερο από δυο χρόνια, στις 25 Μαρτίου 1914 ιδρύθηκε ο αθλητικός σύλλογος Άρης, το μεγάλο καμάρι της και άξιος πρεσβευτής της σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 

Το PRESSARIS εύχεται σε όλους τα μέλη της οικογένειας του Άρη τα «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» με υγεία, δύναμη και κουράγιο και ειδικά στους «επώνυμους»:
Από την ΠΑΕ Α’ αντιπρόεδρο ΠΑΕ Δημήτρη Σαρρή, μέλος Δημήτρη Παπαϊωάννου, στον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοτσώνη, από την ΚΑΕ στον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Βεργίνη και από την Λέσχη Φίλων Άρη υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Παπαδόπουλο.

 

Και του χρόνου με υγεία, τίτλους και χαμόγελα

 

To Top