ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Χτύπημα” με πέμπτο στόπερ και η επιστροφή Σάντε Σίλβα προ των πυλών!

Δεν τέλειωσαν οι μεταγραφές του Άρη! Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζουν νέο “χτύπημα” με πέμπτο στόπερ (είναι δεδομένη η συμφωνία με τον Μπράμπετς), είτε είναι αυτός ο Μπρόρσον, είτε κάποια άλλη επιλογή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS τέθηκε θέμα επιστροφής του Σάντε Σίλβα! Με τον Πορτογάλο έγινε μια πρώτη συζήτηση, βρέθηκε το σημείο επαφής και αυτή την στιγμή είναι πολύ πιθανό να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών. Για το κέντρο της άμυνας και μεσοεπιθετικά.

Στην Αλκμήνης περιμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα του Μπρόρσον. Εάν καταφέρουν και πάρουν στις καθυστερήσεις την υπογρα΄φη Μάλμε και παίκτη θα είναι αυτός ο πέμπτος στόπερ.

Από κει και πέρα, η επιστροφή του Σίλβα είναι προ των πυλών.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο 24ωρο σε μεταγραφικό επίπεδο.

Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνουν επιλογές από την αγορά των ελεύθερων. Εκεί όπου υπάρχει χρόνος, μιας και αυτοί που θα μείνουν χωρίς συμβόλαιο ο Άρης μπορεί να τους αποκτήσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά… λαβράκια έμπειρων ποδοσφαιριστών που κάνουν κλικ στον Θόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν την καλύτερη επιλογή.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι στον Άρη έχουν το μυαλό τους και στο CAS και το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή να βγει απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι.

To Top