ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χτύπημα στο δάχτυλο ο Ντιγκινί

Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη, όπου διαπιστώθηκε ότι ο Νικολά Ντιγκινί αντιμετωπίζει πρόβλημα με χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

“Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Molde FK ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Νικολά Ντιγκινί έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, «σουβενίρ» από το χθεσινό ματς, ενώ ο Φραν Βέλεθ, από την πλευρά του (θλάση β’ βαθμού), ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Σάββατο, μια ομάδα του ΑΡΗ θα δώσει παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο (18:30), στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για το χαμό του θρυλικού Κουκ.

Για τους παίκτες που δεν θα χρησιμοποιηθούν στο αυριανό φιλικό στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Για την Κυριακή και τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί διήμερο ρεπό”.

To Top