ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χωρίς προβλήματα ο Άρης, μαθαίνει το πρόγραμμα κι ετοιμάζεται για δράση

Χωρίς προβλήματα ο Άρης, μαθαίνει το πρόγραμμα κι ετοιμάζεται για δράση. Στη Λάρισα θα λάβει χώρα η επανεκκίνηση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη για τη Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε χθες μία μεσημεριανή προπόνηση, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη 11/01 με μία προπόνηση,

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, οι ομάδες επιστρέφουν στη δράση το προσεχές Σάββατο (15/1), Κυριακή (16/1) και Δευτέρα (17/1) με τη 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τρίτη 11/1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Stoiximan Basket League επιστρέφει στην δράση το προσεχές Σάββατο (15/1), Κυριακή (16/1) και Δευτέρα (17/1) με την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου μετά την αναγκαία αναβολή των δύο προηγούμενων εβδομάδων.

Ο ΕΣΑΚΕ με δεδομένη την βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης των αθλητών και μελών των ομάδων όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των τεστ αποφάσισε την επανέναρξη της Stoiximan Basket League.

Με την επιστροφή στην δράση θα τηρηθούν με μεγάλη αυστηρότητα και συνέπεια το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας για τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους θεατές.

Το πρόγραμμα της 12ης και της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου θα ανακοινωθεί Τρίτη (11/1)”.

To Top