“Ψηστήρι” Αλεξανδρή σε Λιακόπουλο!

Το βάρος στην απόκτηση παικτών που αγωνίζονται στην περιφέρεια έχει ρίξει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και στην προσπάθεια αυτή που κάνει επικοινώνησε με τον Νίκο Λιακόπουλο.

Ο 30χρονος γκαρντ βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Έλληνα τεχνικού, που καταβάλλει κάθε προσπάθεια να τον πείσει να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Μόνο εύκολη όμως δεν χαρακτηρίζεται η περίπτωση του καθώς την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και ήταν από τους παίκτες έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Λιακόπουλος έχει θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό παρόλα αυτά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αν η πρόταση είναι καλή οικονομικά και η συμφωνία εμπεριέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις. Πολλές ομάδες από την Α1 έχουν χτυπήσει την πόρτα του έμπειρου παίκτη και αν όχι και σήμερα αναμένεται να απαντήσει θετικά ή αρνητικά σε ορισμένες από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στον Άρη και τον πρώην παίκτη του Κολοσσού, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό όμως με αμοιβαίες υποχωρήσεις δεν αποκλείεται το «φλερτ» να μετουσιωθεί σε «γάμο» μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

To Top