ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλες οι τραγικές αποφάσεις του Τζοβάρα εις βάρος του Άρη σε ένα βίντεο! (video)

Τέτοιου είδους διαιτησίες δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς! Ειδικά όταν είναι συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες εις βάρος του Άρη…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ανατροπή του Σάσα από τον Γκιλιέρμε έξω από την περιοχή μπροστά στον Τζοβάρα στο 16′. Η κλωτσιά του Ελαμπντελαουί στον Φετφατζίδη στο 24′ και η φάση του 52′ που έδωσε φάουλ του Ντιγκινί στον Σουντανί μέσα στην περιοχή.

Η ανατροπή του Ματίγια στο 60′ που οδήγησε σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού, η αγκωνιά του Ελ Εμπνταλουί στον Γκάμα στο 62′, το ανάποδο πλάγιο στο 63′, η ανατροπή του Ιντέγε στο κέντρο στο 68′ που οδήγησε σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού.

Η κίτρινη του Παπαδόπουλου που έγινε κίτρινη και στον Σούντγκρεν για διαμαρτυρία στο 69′, το φάουλ του Ελαμπντελαουί στο Γκάμα στο 74′, τα χτυπήματα του Μπουχαλάκη στον Ματίγια στο 76′, το φάουλ που δόθηκε στον Μαντσίνι για μαρκάρισμα με τον ώμο στον Σουντανί στο 80′.

Η κλωτσιά στον Σάσα στο 89′, τα δύο φάουλ και τελικά το σκληρό φάουλ στον Μαντσίνι από τον Μπουχαλάκη που δόθηκαν πλάγιο, η αγκωνιά του Μπουχαλάκη στον Μαντσίνι στο 92′, και το απίστευτο το πλάγιο μπροστά στον επόπτη… που άφησε πλεονέκτημα για… επίθεση του Ολυμπιακού. (Σε όλα αυτά και το πέναλτι που αρνήθηκε στον Ντιγκινί, δείτε ΕΔΩ)

Δείτε το βίντεο…

 

To Top