ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαριλάου: “Εδώ παίζουμε μπάλα εμείς”! Το σύνθημα που παίρνει σάρκα και οστά

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαριλάου: “Εδώ παίζουμε μπάλα εμείς”! Το σύνθημα που παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Άρης δίνει ένα καθοριστικό ντέρμπι σήμερα, ο Μπούργος και οι συνεργάτες του, οφείλουν να κάνουν το καλύτερο και κυρίως οι ποδοσφαιριστές .

Για ένα πράγμα όλοι είναι σίγουροι: ο λαός του Άρη θα είναι εκεί! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλεάνθης Βικελίδης και όπως φαίνεται το γήπεδο θα γεμίσει ασφυκτικά!

Είναι από τις (πολλές) φορές που το σύνθημα “Εδώ παίζουμε μπάλα εμείς” μπορεί να γίνει πράξη!

Από χθες με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης τόνισε ότι “Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνιστά στον κόσμο της ομάδας μας να εξασφαλίσει -το συντομότερο- μια θέση στο Κλ. Βικελίδης (η ARIS F.C. Boutique θα είναι ανοιχτή την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 μέχρι την έναρξή του τόσο από την μπουτίκ όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου)”, ενώ ζήτησε μεταξύ άλλων:

“Οι φίλαθλοι της ομάδας μας να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφύγουν τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες (18:00) πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού (20:00). Ενισχύουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και προστατεύουμε το «σπίτι» μας από κάθε απρόοπτο. Να παραδώσουμε για μια ακόμη φορά μαθήματα υποδειγματικής φίλαθλης συμπεριφοράς, όπως εμείς ξέρουμε. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το αντεβού! Ομάδα και κόσμος, μια «γροθιά», θα κατακτήσουμε τη νίκη που θέλουμε!

VAMOS ARIS!”

To Top