Άκαρπη η πρώτη επαφή Λαρεντζάκη με Ολυμπιακό για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του

Ολυμπιακός και Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχουν ανοίξει έναν κύκλο επαφών, προκειμένου να δουν εάν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί ή αν θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση στον παίκτη για νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμοσμένες απολαβές και συμφωνία με πληροφορίες υπάρχει σημαντική απόσταση σε σύγκριση με τα “θέλω” του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός βέβαια, αναμένεται να καταθέσει μια ακόμα πρόταση στον 32χρονο γκαρντ αύριο (15/7), ωστόσο θα πρέπει να έχουμε στα υπόψιν μας και τη διαφορά ώρας, διότι ο GM των Πειραιωτών, Νίκος Λεπενιώτης, είναι στις ΗΠΑ για το Summer League του NBA, μαζί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Χρήστο Μπαφέ.

Σε κάθε περίπτωση, η αυριανή μέρα είναι πολύ πιθανόν να δώσει οριστικές εξελίξεις στο θέμα, διότι στο συμβόλαιο του “Λάρι” υπάρχει opt-out από την πλευρά της ομάδας, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 15 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Λαρεντζάκης θα έπρεπε να εισπράξει 750.000 ευρώ για τη σεζόν 2025/26, όμως οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως το εν λόγω ποσό είναι υπερβολικό. Στην νέα πρόταση που του κατέθεσαν, τα χρήματα για την επόμενη σεζόν ήταν λιγότερα, ωστόσο, η διάρκεια ήταν για 2+1 χρόνια.

Ο Άρης έχει εκφράσει προφορικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να κινητοποιηθούν κι άλλες ομάδες για τον διεθνή γκαρντ.

To Top