Ο Άρης αναδείχθηκε χθες ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό (1-1), με τον Τάσο Δώνη να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ Έλληνα παίκτη για τους Θεσσαλονικείς μετά από 522 ολόκληρες μέρες.
Ο τελευταίος που είχε βρει δίχτυα ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης, στις 15 Μαΐου 2024, όταν είχε σημειώσει το τελευταίο γκολ στην εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας με 4-2. Έκτοτε ο Άρης σημείωσε σε 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 49 γκολ, όλα από ξένους παίκτες.
Ο Τάσος Δώνης, που έπαιζε στις ακαδημίες και την Κ17 του Παναθηναϊκού πριν πάει στη Γιουβέντους, έκανε χθες ντεμπούτο στην Ελλάδα, όπως είχε κάνει και ο πατέρας του, Γιώργος, στο γήπεδο του Άρη ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στις 13 Δεκεμβρίου 1990.
