Την ώρα που η Λίβερπουλ περνά μία “κρίση” τις τελευταίες μέρες, ο Άρνε Σλοτ “έχασε” ένα σερί που κρατούσε για… 2.253 μέρες.
Ο Άρνε Σλοτ έχει καταφέρει μέσα σε μόλις λίγα χρόνια να «χτίσει» ένα όνομα που τον κατατάσει ήδη στους πιο επιτυχημένους Ολλανδούς προπονητές. Ταυτόχρονα με την «first try» επιτυχία του την περασμένη σεζόν και την κατάκτηση της Premier League με την Λίβερπουλ τοποθετείται, μόλις στην πρώτη του χρονιά, στους θρύλους της προπονητικής του συλλόγου δίπλα σε ονόματα όπως ο Κλοπ, ο Μπιλ Σάνκλι, ο Μπομπ Πέισλι και ο Κένι Νταλγκλίς.
Οι προσδοκίες για τη φετινή σεζόν είναι μεγάλες και με την ομάδα του “Μέρσεϊσαϊντ” να έχει αναδομηθεί σε μεγάλο βαθμό, ξοδεύοντας 482,9 εκ. ευρώ σε 9 μεταγραφές, μία “κοιλιά” στην επίδοσή της, ίσως να ήταν και αναμενόμενη.
