ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έκλεισε το “μέτωπο” των μεταγραφών για τον Άρη

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς έφτασε πολύ κοντά στο να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Άρη, όμως όπως είναι γνωστό από χθες η περίπτωσή του ναυάγησε.

Ο Άρης σταμάτησε την μεταγραφή του Άλεν Χαλίλοβιτς πριν μπει στο τελικό στάδιο, θέλοντας να διασφαλίσει τα συμφέροντα του και φυσικά για να αποφύγει λάθη του παρελθόντος τα οποία τα… πληρώνει ακόμη, από τη στιγμή που τα εργομετρικά του Κροάτη δεν μπορούσαν να δώσουν το “πράσινο φως”, ενώ την ίδια ώρα η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρεται να ζήτησε σχεδόν τα διπλάσια λεφτά, απ’ αυτά που είχαν συμφωνηθεί, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι έκλεισε το “μέτωπο” των μεταγραφών για τον Άρη. Υπάρχει μεν η περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο να γίνει κάποια άλλη κίνηση, μετά του Νταρίντα, Καμαρά και Ρουπ. Με αυτό το δεδομένο, ο Άρης θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με στόχο την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

To Top