Ήττα του Ατρόμητου με 10 παίκτες στην Τούμπα πριν το ματς με τον Άρη

Χάρη στον Δημήτρη Πέλκα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρόμητου (1-0), πριν το ματς με τον Άρη. Με δέκα παίκτες έπαιζε ο Ατρόμητος για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Όπως στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΛ Novibet, έτσι και για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, o ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της Τούμπας για να επικρατήσει με 1-0 του αξιόμαχου Ατρόμητου που έπαιξε σε όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο.

Η αποβολή του Μακανά Μπάκου έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων που, ναι μεν είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν ήταν τόσο αποφασιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Χρειάστηκαν οι αλλαγές του Ράζβαν Λουτσέσκου για να αλλάξει η εικόνα του αγώνα, με τον Δημήτρη Πέλκα (73’) να σημειώνει το μοναδικό γκολ που έκαμψε την αντίσταση της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Κίτρινες: Κίνι, Μπάκου, Σταυρόπουλος, Καραμάνης, Τσιγγάρας.
Κόκκινες: Μπάκου (45’+4’)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Παβλένκα, Σάστρε, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Τέιλορ, Μεϊτέ, Οζντόεφ (78’ Καμαρά/90’+3’ Θυμιάνης), Ιβανούσετς (60’ Πέλκας), Ντεσπόντοφ, Ζίβκοβιτς (60’ Τάισον), Γιακουμάκης (78’ Τσάλοφ).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Χουτεσιώτης, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας, Οζέγκοβιτς (83’ Φαν Βέερτ), Μίχορλ, Παλμεζάνο (46’ Μουντές), Κίνι (79’ Γιουμπιτάνα), Ούρονεν, Μπάκου, Μανσούρ, Τζοβάρας (68’ Καραμάνης).

To Top