Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Αλ Νασρ ο Ρονάλντο: «Αυτό το κεφάλαιο έληξε για εμένα»

Το τελευταίο του παιχνίδι με την Αλ Νασρ φαίνεται πως έπαιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που, με μήνυμα στα social media, άφησε να εννοηθεί πως αποχαιρετά τη Σαουδική Αραβία.

Αποχαιρέτησε – μάλλον – τη Σαουδική Αραβία κι ετοιμάζεται για τα επόμενα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην ήττα από την Αλ Φατέχ – όπου ως συνήθως σκόραρε – ο CR7 φόρεσε πιθανότατα για τελευταία φορά τη φανέλα της Αλ Νασρ. Άλλωστε το χρυσό του συμβόλαιο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και δεν φαίνεται πως θα υπάρξει ανανέωσή του.

Τουλάχιστον αυτό έδειξε με μήνυμά του στα social media ο Πορτογάλος σταρ.«Αυτό το κεφάλαιο τελείωσε. Η ιστορία; Γράφεται ακόμα. Ευγνώμων προς όλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που στα 40 του δείχνει έτοιμος για… νέες περιπέτειες.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην του επέτρεψε να χαρεί το νέο του επίτευγμα όπως θα το ήθελε, από τη στιγμή που η Αλ – Φατέχ επιβλήθηκε τελικά 3-2 της Αλ Νασρ, αλλά ο Κριστιάνο ξέρει πως σημειώθηκε άλλη μια σελίδα στο βιβλίο της τεράστιας ποδοσφαιρικής του ιστορίας.

Με το υπ’ αριθμόν 800ο γκολ του σε επίπεδο συλλόγων (936 μαζί με την εθνική Πορτογαλίας), την 99η φορά που σκοράρει με την Αλ Νασρ και το 25ο τέρμα του στη φετινή Saudi Pro League, κατέκτησε και φέτος το Χρυσό Παπούτσι κι ας έμεινε στο… -10 από πέρυσι (35 γκολ τη σεζόν 2024-2025).

To Top