Μια ακόμα μεταγραφή για τον Ηρακλή, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (21/07) την απόκτηση και του Φιορίν Ντουρμισάι, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Φιορίν Ντουρμισάι για τoν επόμενο χρόνο.
Advertisement
Ο 29χρονος επιθετικός έχει βαρύ βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Πανιωνίου, της Καλλιθέας, του Π.Α.Σ. Λαμία , του Ολυμπιακού , της Βάασλαντ Μπέβερεν, του Άρη και της Α.Ε.Λ., ενώ έχει αγωνιστεί και ως διεθνής με την U21 της Αλβανίας και με την Ανδρική ομάδα της Εθνικής Ελλάδος .
Ο Φιορίν αποτελεί μία ακόμη ποιοτική προσθήκη για την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να την επαναφέρουμε στην Super League 1.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ηρακλή».
