Απουσίες στον Ηρακλή ενόψει κυπέλλου, λόγω οφειλών

Η αποχή από την προπόνηση, λόγω οφειλών, που έκαναν οι Μάικλ Φίνκε και Ράιαν Τέιλορ, έφερε τον αποκλεισμό τους από την αποστολή για το ματς Κυπέλλου. Για τον ίδιο λόγο εκτός και ο Γιάννης Κουζέλογλου!

Οι Μάικλ Φίνκε, Ράιαν Τέιλορ και Γιάννης Κουζέλογλου έμειναν εκτός της αποστολής του Ηρακλή για τον νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου με το Μαρούσι, στην Αθήνα (19/9, 17:00). Οι δύο πρώτοι έκαναν αποχή από την προπόνηση, αφού την Παρασκευή έπρεπε να λάβουν μία προκαταβολή, κάτι που δε συνέβη. Οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, ενώ στην ίδια απόφαση προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες και ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος επίσης δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Μαρούσι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, δήλωσε: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Οφείλουμε να μην εστιάσουμε στα προβλήματα, να συσπειρωθούμε και να κάνουμε το καθήκον μας. Έχουμε σεβασμό για τον αντίπαλό μας. Το Μαρούσι είναι μια ομάδα, που έχει βρει τη χημεία του νωρίς. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να πετύχει σημαντικές νίκες στο θεσμό, παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ. Οφείλουμε να επιβληθούμε, με την αθλητικότητά μας στην άμυνα και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα στην επίθεση».

To Top