ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασίζει μέχρι 5 Ιανουαρίου για Πακ

Ο Άρης θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, αν θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ρισόντ Πακ στη σύνθεσή του και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ή αν θα λύσει το συμβόλαιό του, όπως προβλέπει η συμφωνία μαζί του.  

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρισόντ Πακ έχει σταθεί άτυχος, στο διάστημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας ενός τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί κι έχει αγωνιστεί μόλις 1:59 στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, στις 19 Νοεμβρίου. Έκτοτε βρίσκεται στα “πιτς” και καταβάλλει προσπάθεια να αφήσει πίσω του το πρόβλημα, όμως ακόμη δεν είναι σε θέση να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθώντας εδώ και μέρες ατομικό πρόγραμμα. 

Ο 30χρονος Αμερικανός θα είχε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή, που ο Τζος Χάγκινς είναι τραυματίας και δεν έχει επανέλθει ακόμη, όμως η ώρα της επιστροφής πλησιάζει για τον Χάγκινς και τότε οι “κίτρινοι” θα πρέπει να επιλέξουν έξι ξένους παίκτες, σε κάθε παιχνίδι, με τον πρώην γκαρντ του Ηρακλή και του Περιστερίου να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο.   

To Top