Αποφασισμένος να πετύχει και στο ΝΒΑ ο Μπλατ

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς παρουσίασαν με κάθε επισημότητα τον νέο προπονητή τους, Ντέιβιντ Μπλατ που δήλωσε αποφασισμένος να πετύχει και στο ΝΒΑ.

Έχω κερδίσει όπου έχω βρεθεί. Από τη Μακάμπι, στην Μπενετόν Τρεβιζο και στην Εθνική Ρωσίας και μετά πάλι στη Μακάμπι. Και σκοπεύω να κάνω το ίδιο κι εδώ”. Με αυτές τις λέξεις θέλησε να συστήσει τον εαυτό του στους φίλους των Cavaliers ο νέος προπονητής της ομάδας, David Blatt. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μακάμπι παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους Cavaliers, δηλώνοντας έτοιμος να κάνει ότι μπορεί για να επαναφέρει το Cleveland στον δρόμο των επιτυχιών:

Η δουλειά μου είναι να φέρω ενθουσιασμό, ενέργεια και το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Θα παίζουμε σαν ομάδα και θα είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Όπως όλες οι ομάδες έχουμε πολλά πράγματα στα οποία μπορούμε να βελτιωθούμε. Θα κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τον σύλλογο επιτυχημένο”.

 Ο 55χρονος τεχνικός δεν θέλησε να πει πολλά περισσότερα, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, David Griffin, να του μπλέκει το εγκώμιο στη συνέχεια, τονίζοντας ότι πιστεύει πολύ σε αυτόν: “Είναι ένας άνθρωπος με πάθος, δημιουργικότητα και ευφυΐα. Σαν προπονητής είναι έτοιμος να προσαρμοστεί στα δεδομένα που του παρουσιάζονται και αυτό είναι που τον κάνει ξεχωριστό. Βιώνει έντονα αυτό που κάνει. Και για αυτό οι παίκτες νιώθουν κοντά του. Ο David (σ.σ Blatt) είναι ένας αυθεντικός ηγέτης. Και νομίζω ότι αυτό είναι που μας αρέσει περισσότερο σε αυτόν”.

πηγή: nba.sport24.gr

To Top