Αρβανίτης στο PRESSARIS: “Πρόβλημα καθαρά από συγκυρία, το διευθετούμε, ο Πελεκάνος θα μείνει στον Άρη”

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη ο οποίος παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για το ζήτημα του Μιχάλη Πελεκάνου, υπογραμμίζοντας πως οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην υπόθεση βρίσκονται ήδη προς διευθέτηση!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ τόνισε πως “από συγκυρίες προέκυψε αυτό το ζήτημα σήμερα. Υπάρχει επίγνωση του προβλήματος και πιστεύω ότι θα λυθεί. Ήδη κάποια πράγματα από αυτά που δημιούργησαν το πρόβλημα έχουν διευθετηθεί και δεν θα υπάρξει συνέχεια. Ο παίκτης θα μείνει στον Άρη”.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Η δόση των τηλεοπτικών δεν εισπράχθηκε την Δευτέρα όπως έγινε από τις υπόλοιπες ομάδες γιατί ο ΕΣΑΚΕ έπρεπε να κρατήσει κάποια χρήματα που οφείλει η ΚΑΕ. Μετά από συνεννόηση του Αρβανίτη με τον ΕΣΑΚΕ τα χρήματα θα κρατηθούν από μετεγενέστερη δόση, ώστε τώρα να μπορέσουν να εισπραχθούν κανονικά τα χρήματα και να μοιραστούν στους παίκτες, μεταξύ αυτών και ο Πελεκάνος.

Σε ότι αφορά τις επιταγές που είναι μη μεταβιβάσιμες αυτό που είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι ότι από τη στιγμή που δεν μεταβιβάζονται, θα εισπράξει η ΚΑΕ τα χρήματα και θα τα δώσει κατευθείαν στον Πελεκάνο και τον Βεργίνη.

Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του παίκτη και τον ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες της ΚΑΕ.

 

To Top