Αυτή η Παρί Σεν Ζερμέν δεν σταματιέται! Η ομάδαρα του Λουίς Ενρίκε απέδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, μετατρέποντας σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρησή της με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να πανηγυρίζοντας την εμφατική νίκη με 4-0 και την πρόκριση στον κυριακάτικο (13/7, 22:00) τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, στον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τσέλσι.
Σε ένα κατάμεστο από 82.500 θεατές «MetLife Stadium» του Νιου Τζέρσεϊ, η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σκοράροντας τρεις φορές πριν από τη συμπλήρωση 24 λεπτών και κάνοντας τη Ρεάλ να μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει.
Ρουίθ (6’, 24’), Ντεμπελέ (9’) και Ράμος (88’) οι σκόρερς για τους θριαμβευτές, ενώ για τη Ρεάλ, η οποία παρουσίασε τρανταχτές αμυντικές αδυναμίες και απείλησε ελάχιστα επιθετικά, δεν ξεχώρισε κανείς.
