Βόλεϊ Κορασίδων: Τρύψια και Κανελλοπούλου για το Final 4 της ΕΠΕΣΘ

Εν όψει του Final 4 Κ18 Κοριτσιών το οποίο θα διεξαχθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το τριήμερο 3-5 Απριλίου, η προπονήτρια, Αγγελική Τρύψια και, η αρχηγός Τζένη Κανελλοπούλου, παραχώρησαν δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ.

Η Αγγελική Τρύψια δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη που φτάσαμε στο Final 4 Κορασίδων και η αλήθεια είναι ότι από τις 16 αθλήτριες που είναι στο γκρουπ μόνο οι 3 (Φετφατσίδη, Κανελλοπούλου, Νταφοπούλου) έχουν αγωνιστεί σε πρωτάθλημα Κορασίδων. Επομένως ως άπειρη ομάδα δεν γνωρίζαμε που μπορούμε να φτάσουμε και ποιο θα ήταν το ταβάνι μας. Για αυτό κυρίως το λόγο όντως νιώθω πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή μας στο F4 . Πιστεύω θα γίνουν πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια και εμείς να δείξουμε το καλύτερό μας εαυτό».

Η Τζένη Κανελλοπούλου επισήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που θα συμμετέχουμε για μια ακόμη χρόνια σε ένα Final 4, ευχόμαστε να γίνουν όμορφα παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς. Εμείς από την μεριά μας δουλέψαμε πολύ σκληρά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να τιμήσουμε την φανέλα που φοράμε».

To Top