O Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατακτώντας το 29ο Κύπελλο της ιστορίας του, και φτάνοντας παράλληλα στο νταμπλ.
Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μάκης Γκαγκάτσης στάθηκε στο γεγονός πως η αναμέτρηση έλαβε χώρα με οπαδούς και των δύο ομάδων, χωρίς να γίνει το παραμικρό, και τόνισε πως αυτό ήταν ένα βήμα προς την κανονικότητα. Παράλληλα, ευχαρίστησε τις δύο ομάδες για τη συνεργασία τους, και δήλωσε πως πρέπει από εδώ και πέρα η παρουσία οπαδών στους τελικούς να είναι αυτονόητη.
«Έχουμε την κανονικότητα, να γίνεται τελικός με κόσμο. Ήταν ντροπή ο τελικός να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Είναι μια γιορτή για όλους τους φιλάθλους. Ο Ολυμπιακός αξίζει συγχαρητήρια για το νταμπλ. Από την άλλη ο ΟΦΗ, μια ομάδα εκτός από τις μεγάλες που πήγε σε τελικό Κυπέλλου μετά από δέκα χρόνια.
Είδαμε ανθρώπους με καράβια, με αεροπλάνα, να δίνουν τον δικό τους τόνο με τα κρητικά τραγούδια και με τη ρακή. Ήταν μια γιορτή μαζί με το αξιοσημείωτο τελετουργικό. Ο κ. Τζώρτζογλου το επιμελήθηκε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη τη διοίκηση της ΕΠΟ. Πρέπει να είναι αυτονόητο ότι ο τελικός κάθε χρόνο θα γίνεται με κόσμο ανεξαρτήτως ομάδων», ανέφερε αναλυτικά και συνέχισε:
«Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τα επεισόδια ήταν μηδαμινά. Όποιες και να ήταν οι ομάδες είχαμε πει ότι θα γίνει με κόσμο. Ήταν μια άρτια διοργάνωση, χωρίς επεισόδια. Οι φίλοι του ΟΦΗ χειροκρότησαν την ομάδα τους και οι δύο ομάδες πήραν τον χειροκρότημα. Είναι ένα βήμα προς την κανονικότητα. Ήταν πάνω από 50.000 κόσμος στο γήπεδο, μια γιορτή. Τα πάντα πήγαν πολύ καλά και είμαστε ευχαριστημένοι που ο πρώτος τελικός αυτής της διοίκησης είχε αυτή την επιτυχία».
Τέλος υποστήριξε: «Χωρίς τη βοήθεια των δύο ομάδων τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί. Από την πρώτη στιγμή οι δύο ομάδες είχαν πνεύμα συνεργασίας, με τους φορείς, με το ΟΑΚΑ, με την αστυνομία, με την πυροσβεστική, με την Cosmote, με τον χορηγό».
