Ο Γιώργος Γκιουζέλης συνεχίζει στον Άρη και στις πρώτες δηλώσεις του δίνει το στίγμα της νέας προσπάθειας που ξεκινά στην ομάδα, σε όλα τα επίπεδα.
Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ μιλά για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και φέτος στην ομάδα, ειδικά μετά τη συζήτηση που είχα με τον coach Karaicic και τον GM, Νίκο Ζήση. Εκτίμησα ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, κάτι το οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να παραμείνω στην ομάδα».
Για την ερχόμενη σεζόν ο Γκιουζέλης αναφέρει:
«Γνωρίζω ότι φέτος οι στόχοι στην ομάδα είναι πιο απαιτητικοί απ’ ό.τι την περασμένη σεζόν και γι’ αυτό θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω τον Άρη να τους πετύχει».
Συνεχίζοντας, ο έμπειρος άσος επισημαίνει: «Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί η περασμένη σεζόν δεν κύλησε ιδανικά για την ομάδα, αλλά παρόλα αυτά ήταν πάντα εκεί να μας υποστηρίζει. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσει ο Άρης εκεί που του αξίζει».
