Δυσφορία στον Άρη για την αλλαγή ώρας του αγώνα με ΑΕΚ

Δυσφορία προκάλεσε στις τάξεις του Άρη η απόφαση της επιτροπής του πρωταθλήματος να μεταθέσει στις 13:00 αντί στις 15:00 που είχε οριστεί η Κυριακάτικη (29/3) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Α1. Με αυτόν τον τρόπο έκανε το χατίρι της Ένωσης. Η κιτρινόμαυρη θα εκφράσει τη δυσαρέσκεια με με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΕΣΑΚΕ.

Η επιτροπή της διοργανώτριας αρχής έκανε ουσιαστικά το χατίρι της αθηναϊκής ομάδας, η οποία δεν ήθελε να συμπέσει χρονικά το παιχνίδι κόντρα στους κίτρινους με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, ο οποίος θα διεξαχθεί επίσης την προσεχή Κυριακή (29/3),  και στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ. Ο λόγος είναι απλός. Ήθελε να έχει περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης ότι η αλλαγή ώρας ήταν πρόταση του ΟΠΑΠ αλλά δεν έπεισε κανέναν αφού ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει αρχικά αλλαγή μέρας του αγώνα, αίτημα που απέρριψαν οι κίτρινοι. Να σημειωθεί ότι την επιτροπή πρωταθλήματος απαρτίζουν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης και εκπρόσωποι τεσσάρων ομάδων (σ.σ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΚΑΟΔ και Πανελευσινιακός.

Η επιτροπή ψήφισε κατά πλειοψηφία υπέρ της αλλαγής ώρας έναρξης, ικανοποιώντας το αίτημα της ΑΕΚ.

Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει κάτι για να αλλάξει τη συγκεκριμένη απόφαση και θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον ΕΣΑΚΕ, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του για την εξέλιξη αυτή.

Από τον ΕΣΑΚΕ τονίστηκε ότι δεν αποφάσισε η επιτροπή πρωταθλήματος την αλλαγή, αλλά το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο η ΚΑΕ δεν εκπροσωπήθηκε, σε αντίθεση με την πλευρά της ΑΕΚ.

To Top