Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία της Εθνικής Γυναικών με τον Αλέξανδρο Κατηκαρίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν έπειτα από δυόμιση χρόνια στο τιμόνι της γαλανόλευκης.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών αποτελεί ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης.
Ο 54χρονος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της γαλανόλευκης, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών τον Ιανουάριο του 2023 και υπό της οδηγίες του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε την άνοδο στη League B του Nations League, ενώ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα playoffs του Euro.
Η Εθνική Γυναικών έδωσε συνολικά 28 επίσημους και φιλικούς αγώνες με τον Κατηκαρίδη στον πάγκο, μετρώντας 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 15 ήττες.
