Επενδυτές από τη Βραζιλία θέλουν τον ΑΠΟΕΛ

Η διοίκηση της ΑΠΟΕΛ είναι στις τελικές επαφές με επενδυτική εταιρία της Βραζιλίας, η οποία θα πάρει την ιδιοκτησία του κυπριακού συλλόγου και έχει πρόθεση να επενδύσει 200 εκατ. ευρώ την επόμενη 20ετία, όπως σχετικά αναφέρουν ΜΜΕ του νησιού.

Στο αρχικό στάδιο, για την κάλυψη των υφιστάμενων οικονομικών υποχρεώσεων, προβλέπεται να καταβάλλει δύο εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για τα επόμενα 20 χρόνια, ώστε να αποπληρωθούν τα χρέη του συλλόγου.

Παράλληλα, στο αγωνιστικό σκέλος αναμένεται να ενισχύει το ετήσιο προϋπολογισμό του ΑΠΟΕΛ με οκτώ εκατομμύρια ευρώ, και αυτό σε βάθος 20ετίας. Οι δύο αυτοί πυλώνες επένδυσης αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή άμεσα, ξεκινώντας από τη σεζόν 2025-2026. Οι πληροφορίες από ΜΜΕ του νησιού αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι της εταιρείας είναι ήδη στη Λευκωσία και έχουν συναντήσεις με τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη, και τους συνεργάτες του.

To Top