ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ΑΙΚ θέλει τον Κουάισον, εμπόδιο τα χρήματα που θέλει»

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Άρη είναι η λύση συμβολαίου με τον Ρόμπιν Κουάισον, ο οποίος δημιούργησε προσδοκίες, οι οποίες ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transferfeed.com, για τον έμπειρο επιθετικό, υπάρχει ενδιαφέρον από την Σουηδία και πιο συγκεκριμένα από την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

«Ο Ρόμπιν Κουάισον, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Άρη, έχει συνδεθεί με μεταγραφή στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ωστόσο, η ΑΙΚ Στοκχόλμης είναι απίθανο να του προσφέρει συμβόλαιο αντίστοιχο του τρέχοντος συμβολαίου του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Παρά την πρόσφατη επίσκεψή του στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, οι οικονομικοί όροι αποτελούν σημαντικό εμπόδιο, καθώς ο Κουάισον είχε επιλέξει προηγουμένως να παραμείνει ανενεργός για έξι μήνες στην Αλ-Ετιφάκ παρά να χάσει οποιονδήποτε μισθό».

 

To Top