ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διαχείριση των δανεικών Σιφουέντες και Σπίκιτς

Ο Άρης καλείται να διαχειριστεί τις υποθέσεις των δανεικών Χοσέ Σιφουέντες και Ντάριο Σπίκιτς.

Οι υποθέσεις των Χοσέ Σιφουέντες με ετήσιο δανεισμό από την Ρέιντζερς και Ντάριο Σπίκιτς που ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι δυο θέματα που απασχολούν τον Άρη. Υπενθυμίζουμε ότι αν θέλει ο Άρης να τους κρατήσει, πρέπει να καταβάλει ή να διαπραγματευτεί τις ρήτρες που έχουν μπει.

Παράταση παίρνει το θέμα του Χοσέ Σιφουέντες. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για την αγορά του 25χρονου χαφ από το Εκουαδόρ και όπως έγινε γνωστό η deadline πήρε παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου. Ο Άρης έχει  άλλες δυο εβδομάδες για να συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την Ρέιντζερς για να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Βέβαια, υπάρχει η ρήτρα που αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ, με τον Άρη να έχει ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας επαναδιαπραγμάτευσης της ρήτρας σε ένα ποσό που δεν θα ξεπερνάει τα 2,4 εκατ. ευρώ. Μια προσπάθεια που συνεχίζεται με την ανοιχτή γραμμή Άρη-Ρέιντζερς, αλλά και με τον ατζέντη του παίκτη να έχει ενεργό ρόλο στις συζητήσεις.

Δεν αποκλείεται εφόσον δεν βρεθεί η “χρυσή τομή” να ξεκινήσει μια νέα συζήτηση για να επεκταθεί ο δανεισμός στον Άρη και να υπάρχει το ανάλογο μοίρασμα των αποδοχών.

Για τον Κροάτη επιθετικό η προθεσμία έληγε χθεςΗ ρήτρα είναι 1 εκατ. ευρώ, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση θα γίνει η αξιολόγηση από τον Ρουμπέν Ρέγιες και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εφόσον ανάψουν το πράσινο φως για την παραμονή του, ο Άρης θα μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για έναν νέο δανεισμό.

To Top