Παρουσία του Προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.
Στην τρίτη προπόνηση βρέθηκαν 17 από τους 19 που έχει καλέσει ο Βασίλης Σπανούλης στην προετοιμασία καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες, αφού έχει υπάρξει συνεννόηση μαζί τους για μια μικρή παράταση της ένταξής τους για προσωπικούς λόγους.
Με την ολοκλήρωση των εργομετρικών εξετάσεων και των πρώτων αναγνωριστικών προπονήσεων, η Εθνική Ανδρών άρχισε από σήμερα (30/7) να ανεβάζει ρυθμούς στο πρόγραμμα της προετοιμασίας για το EuroBasket 2025.
Μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, παρών ήταν και το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνος του Εθνικών ομάδων Δήμος Ντικούδης.
Οι δυο τους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να ευχηθούν την “καλή αρχή” σε όλα τα μέλη της ομάδας.
