Οι άμεσες ανάγκες για την ενίσχυση της ομάδας του Άρη είναι λίγο, πολύ ξεκάθαρες, με βάσει τους παίκτες που έφυγαν, αλλά και την γενικότερη εικόνα που υπάρχει από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Στην εξίσωση βέβαια, μπαίνει η Ευρώπη και το πρώτο παιχνίδι στις 24 Ιουλίου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πέραν της ανάγκης διενέργειας σημαντικού αριθμού μεταγραφών, ο Άρης είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει με τις άμεσες ανάγκες. Δεξί μπακ, δυο κεντρικοί χαφ, αριστερό εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός είναι οι θέσεις που χρειάζονται άμεσα… επάνδρωση.
“Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε και η ομάδα θα αποδείξει ότι είναι ισχυρή. Είναι πολύ όμορφος ο στόχος του Conference. Επίσης θα μπορούσαμε να το πετύχουμε αμέσως τον επόμενο χρόνο. Γνωρίζω όμως το πόσο σημαντικό είναι να πετύχουμε την πρόκριση σε αυτή την χρονική στιγμή. Εμένα αυτοί οι δύο στόχοι δεν μου δημιουργούν πίεση. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσω πολύ καλή ομάδα” δήλωσε πάντως από την πλευρά του ο Ρουμπέν Ρέγες, δείχνοντας ότι γνωρίζει πώς θα κινηθεί στην δεδομένη χρονική περίοδο.
