Η ‘καραμπόλα’ που (μπορεί να) στέλνει τον Καββαδά στο δρόμο του Άρη!

Το παιχνίδι της υπομονής που παίζει ο Άρης στην υπόθεση Καββαδά αναμένεται να αποδώσει καρπούς, ίσως και νωρίτερα από ότι ανέμεναν οι άνθρωποι της ομάδας!

Πληροφορίες του PRESSARIS από την πρωτεύουσα αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο ο Καββαδάς να καταλήξει στον Άρη είναι πολύ πιο πιθανό από ποτέ μέσα από μια… καραμπόλα παικτών, που αφορά κυρίως την απόφαση του Πανιωνίου να ρίξει το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς.

Ο Λάντον Μίλμπουρν έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο για του χρόνου με αποδοχές 130.000 δολάρια. Είχε προθεσμία μέσα στον Ιούλιο για να φέρει πρόταση και να φύγει από τους κυανέρυθρους καταβάλλοντας μπάι άουτ 50.000 δολάρια. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Πανιώνιος θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Μίλμπουρν, έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μοχάμεντ Φαγιέ που αγωνίστηκε πέρσι στον Ίκαρο και περιμένει. Τι; Να βρει ομάδα ο Μίλμπουρν.

Ο Αμερικανός του Πανιωνίου έχει τον ίδιο ατζέντη που έχει και ο Βασίλης Καββαδάς, αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και φυσικά οι δύο παίκτες του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο Μίλμπουρν να βρει άλλη ομάδα, αλλά παράλληλα να γίνει πιο εύκολα και η “ελεύθερωση” του Καββαδά από το συμβόλαιό του, αφού ούτως ή άλλως ο 22χρονος σέντερ δεν θέλει να μείνει στον Πανιώνιο και έχει πειστεί ότι στον Άρη υπάρχει προοπτική!

Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, όπως μέχρι τώρα, από τους κίτρινους.

 

To Top