ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η (μέχρι στιγμής) προσφορά του Σάσα με αριθμούς…

Ο Λούκας Σάσα είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα ένας από τους παίκτες του Άρη που βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και οι αριθμοί το αποδεικνύουν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες πρωταθλήματος, με 809 λεπτά συμμετοχής, έχοντας χάσει μόνο ένα παιχνίδι, αυτό με την Λάρισα, λόγω της αποβολής του στην Τούμπα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η απουσία του μάλιστα από εκείνο το ματς με τους Θεσσαλούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέδειξε και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο παίκτης που ήρθε να αντικαταστήσει στον Μανώλη Σιώπη, έχει φτάσει στο σημείο να καλύψει στο έπακρο το κενό και μάλιστα να θέσει πολύ πιο ψηλά τον πήχη στην συγκεκριμένη θέση.

Κι αυτό γιατί πέρα από το αμυντικό σκέλος, έχει μεγάλη συνεισφορά και στο επιθετικό κομμάτι, με δύο γκολ (κόντρα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης) σε 8 τελικές προσπάθειες!

Εχει δώσει 33 πάσες, μετρά μόλις 15 λάθη, ενώ έχει κερδίσει 18 φάουλ και έχει υποπέσει σε 22 στις 9 αυτές αγωνιστικές που έπαιξε.

Δεύτερος παίκτης του Άρη στα κλεψίματα με 31, μαζί με τον Ροζ που έχει τα ίδια, πίσω μόνο από τον Σούντγκρεν που έχει 32.

Είχε συμμετοχές και στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς του Άρη στα προκριματικά του Europa League. Ως αλλαγή στους δύο αγώνες με την ΑΕ Λεμεσού, ενώ ήταν βασικός στα δύο ματς με την Μόλντε, όπου δεν έχασε λεπτό.

 

To Top