Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Κώστα Παπαϊωάννου

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Κώστα Παπαϊωάννου. Ο Κώστας Παπαϊωάννου έφυγε σε ηλικία 79 χρόνων, έχοντας τιμήσει επί σειρά ετών τη φανέλα του Άρη, όντας ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του. Ήταν στην ομάδα που σήκωσε το κύπελλο Ελλάδας το 1970, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Μεταγράφηκε … Συνεχίστε να διαβάζετε το Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Κώστα Παπαϊωάννου.

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του θρυλικού Σόλωνα Υψηλάντη

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Σόλωνα Υψηλάντη, ενός αφανούς ήρωα του κιτρινόμαυρου συλλόγου επί δεκαετίες! Ο άνθρωπος που αποτέλεσε επί σειρά δεκαετιών εκπρόσωπο της ζωντανής ιστορίας του Άρη, πρώην αθλητής στίβου και άοκνος «εργάτης» του συλλόγου, δεν είναι πια ανάμεσα μας, “σβήνοντας” σε ηλικία 94 χρόνων… Τεράστια η προσφορά του στον Άρη. … Συνεχίστε να διαβάζετε το Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του θρυλικού Σόλωνα Υψηλάντη.

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Θανάση Κώνστα!

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Θανάση Κώνστα! Ακόμη ένα σκληρό χτύπημα για τους κιτρινόμαυρους αποτελεί ο χαμός του.