Ιστορικό κάζο για τη Μονακό και αποκλεισμός στο Κύπελλο Γαλλίας από τη Ροντέ!

Η Μονακό γνώρισε ήττα-σοκ και αποκλεισμό στο Κύπελλο Γαλλίας από τη Ροντέ (2-2, 4-5 πέν.), η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Ιστορικό κάζο και αποκλεισμό στο Κύπελλο Γαλλίας από τη Ροντέζ, ομάδας που βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, γνώρισε η Μονακό! (2-2, 4-5 πέν.)
Μάλιστα, οι Μονεγάσκοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης, με γκολ των Ακλιούς (23′) και Μπεν Γεντέρ (37′). Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα, τα δεδομένα άλλαξαν, με τους φιλοξενούμενους να… μεταμορφώνονται και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ των Μέντες (42′) και Αμπντενούρ (80′).

Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τους Γκολόβιν και Μαγκασά να είναι άστοχοι για τους γηπεδούχους και τη Ροντέ να παίρνει μία ιστορική πρόκριση στη φάση των «16» του Coupe de France!
Την ίδια μοίρα είχε και η Νις, η οποία γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από τη Λε Πι, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, με ένα γκολ του Μπεν Φρεντί στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

To Top