ΜΠΑΣΚΕΤ

Κάραϊτσιτς: «Σέβομαι το Αμβούργο, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς μίλησε στη Media Day του ΑΡΗ Betsson για τον αυριανό (08/10, 20:00) αγώνα με το Αμβούργο και τόνισε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο κόουτς της ομάδας όσα επισήμανε αναλυτικά:

Για το τι περιμένει στον αυριανό αγώνα:

«Το Αμβούργο είναι μία καλή ομάδα και έχει σωστή φιλοσοφία στο παιχνίδι της. Έχασαν κάποια παιχνίδια στο ξεκίνημα αλλά κι εμείς δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, με τους τραυματισμούς που έχουμε. Σέβομαι το Αμβούργο, δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για μας».

Για τους τραυματίες της ομάδας:

«Το ιατρικό επιτελείο μας κάνει εξαιρετική δουλειά, ειδικά αν αναλογιστούμε πόσα προβλήματα τραυματισμών έχουμε. Ξεκινήσαμε με τον Τανούλη και στη συνέχεια με τους Kulboka και Forrester, ενώ και οι Γκιουζέλης, Jones αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα. Γι’ αυτό είχα πει ότι η preseason ήταν δύσκολη για μας, αφού δεν είχαμε ποτέ πλήρες ρόστερ. Δε θα είμαστε 100% έτοιμοι αύριο, αλλά θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε τον ΑΡΗ όπως πρέπει σ’ αυτό το παιχνίδι».

Για το αν ανυπομονεί να κοουτσάρει στο γεμάτο «Nick Galis Hall»:

«Παίξαμε δύο εκτός έδρας αγώνες και ήδη οι φίλαθλοί μας έδειξαν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους για την ομάδα. Όλοι ξέρουν από που προέρχομαι και τι εκπροσωπώ, οπότε ξέρω να εκτιμώ τέτοια συμπαράσταση. Έχω ζητήσει από τον κόσμο να έχει υπομονή. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για αυτήν την ιστορική ομάδα. Δεν τους υποσχόμαστε τη νίκη, αλλά ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να εκπροσωπήσουμε τον ΑΡΗ όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν θα αγωνιστούν οι τραυματίες:

«Θα έχω μία συνάντηση με το ιατρικό επιτελείο. Έκαναν ένα μέρος της προπόνησης και πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάστασή τους. Αυτήν τη στιγμή δεν το γνωρίζω 100%».

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας:

«Είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να συζητήσετε με τον general manager της ομάδας, τον Νίκο Ζήση. Είναι θέμα της διοίκησης και το σίγουρο είναι ότι θα δράσουμε αναλόγως όταν έρθει η ώρα».

To Top