Κασναφέρης μετά τη νίκη του Ιωνικού: “Ευχαριστώ σε όλους μετά τη χθεσινή επιτυχία”

Να διατηρήσει χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη του Ιωνικού επί του Άρη επιλέγει ο Γιώργος Κασναφέρης επισημαίνοντας ότι πρόκειται μια μεγάλη επιτυχία αυτό το αποτέλεσμα.

«Η αρχή, είναι το ήμισυ του παντός. Και το χθεσινό αποτέλεσμα, πολύ σημαντικό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνετέλεσαν για να έχουμε στο γήπεδο της Νεάπολης μια άψογη διοργάνωση αγώνα, του πρώτου (εντός έδρας) που έδωσε ο Ιωνικός στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 14 χρόνια και ο οποίος συνδυάστηκε με μια σημαντική νίκη», ανέφερε αρχικά ο γενικός αρχηγός του Ιωνικού και πρόσθεσε:

«Η επίμονη δουλειά του τελευταίου διμήνου, όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Ιωνικού με επικεφαλής την οικογένεια Τσιριγώτη, είχε ως αποτέλεσμα οργανωτικά να ανταποκριθούμε στο κορυφαίο επίπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό τιμ, σε όλα τα στελέχη της ομάδας μας και στον κόσμο, για την χθεσινή επιτυχία.

Επίσης, τις ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη και στους συνεργάτες του για την στήριξη. Από εδώ και πέρα, όλοι μαζί, συνεχίζουμε με ταπεινότητα, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά, όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, ώστε τον Μάιο να έχουμε επιτύχει τον στόχο μας».

To Top