Κλείνει ο Κωστούλας στην Μπράιτον

Ο Μπάμπης Κωστούλας έλαμψε στην παρθενική του σεζόν με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με το φινάλε της να τον βρίσκει μία ανάσα από το να γράψει ιστορία αποτελώντας την ακριβότερη πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Και αυτό γιατί η Μπράιτον εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του σε συνδυασμό με το αστείρευτο ταλέντο που διαθέτει σε τόσο νεαρή ηλικία (ο 18χρονος φορ μέτρησε φέτος 7 γκολ και 2 ασίστ σε 35 συμμετοχές) και είναι έτοιμη πλέον να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αν συνυπολογιστούν τα μπόνους που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι γλάροι , το κόστος της μεταγραφής εκτιμάται πως θα εκτοξευτεί στα 47,5 εκατομμύρια ευρώ, με τις δύο πλευρές να είναι πλέον πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Άνθρωποι της Μπράιτον πραγματοποίησαν ταξίδι στην Αθήνα και μίλησαν με την οικογένειά του όπου τακτοποίησαν τα πάντα όσον αφορά στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει για να σφραγιστεί το deal είναι να πει το “ναι” ο Ολυμπιακός για να πέσουν και οι υπογραφές.

To Top