Κληρώνει σήμερα, Πέμπτη, για Εφήβους, Παίδες και Κορασίδες του Άρη

Σήμερα (Πέμπτη, 21/03) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των επόμενων φάσεων για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ στους Εφήβους, τους Παίδες και τις Κορασίδες, όπου συνεχίζει ο Άρης με τις ομάδες του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά: Καλούνται οι εκπρόσωποι των παρακάτω ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, όπως προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης την Πέμπτη 21/03/2019 και ώρα 17:30 για τις κληρώσεις Τελικής φάσης Εφήβων, Προημιτελικής Παίδων, Τελικής φάσης Κορασίδων.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 17:30

Οι 4 νικήτριες ομάδες της Γα’ φάσης, θα αγωνιστούν με σύστημα Πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση.

Δε θα αγωνιστούν  μεταξύ τους την πρώτη αγωνιστική οι δύο (2) πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης  και  τη δεύτερη αγωνιστική, οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κορασίδων  της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2018/2019.

  1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΠΠΟΔ.ΑΣ
  2. ΠΑΟΚ ΑΣ
  3. ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕΣ
  4. ΑΡΗΣ ΑΣ

 ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΦΗΒΩΝ: 17:45μμ

Οι νικητές των αγώνων της ημιτελικής φάσης (4 ομάδες), θα αγωνιστούν με σύστημα Πουλ (ένας με όλους) σε ένα γύρο σε ουδέτερο γήπεδο μετά από κλήρωση. Δεν θα αγωνιστούν  μεταξύ τους την πρώτη ημέρα οι (2) δύο ομάδες που έχουν καταλάβει την υψηλότερη  θέση στον  1ο όμιλο  της Α’ Φάσης και την δεύτερη ημέρα οι νικητές της πρώτης ημέρας. Ο πρώτος της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ανακηρύσσεται πρωταθλητής εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αγων.περ.:2018/2019 και αντιπροσωπεύει την Ένωση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018/2019

1.ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ ή ΑΡΗΣ ΑΣ
2.ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ ή ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΜΑΣ
3.Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ ΚΑΣ ή ΧΑΝΘ
4.ΒΑΟ ή ΠΑΟΚ ΑΣ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΩΝ: 18:00

Οι τέσσερις (4) νικητές*  της Γ΄ φάσης και οι δώδεκα (12) πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης των δύο (2) πρώτων ομίλων σύνολο δεκαέξι (16) ομάδων θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε δύο (2) αγώνες (μέσα – έξω) μετά από κλήρωση. Δεν θα αγωνιστούν μεταξύ τους οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες τις τελικής κατάταξης των 2 πρώτων ομίλων. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στην έδρα των ομάδων που κατέλαβαν την χαμηλότερη θέση εφόσον έπαιξαν στον ίδιο όμιλο, διαφορετικά όπως κληρωθούν.

1.ΔΕΚΑ
2.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΜΑΣ
3.ΧΑΝΘ
4.ΑΟΕΑ
5.ΑΡΗΣ ΑΣ
6.ΠΑΟΚ ΑΣ
7.ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ
8.ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
9.Ν.ΒΟΤΣΗΣ ΑΠΣ
10.ΒΑΟ
11.ΚΑΣ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ
12.ΑΚΘ ΑΣΤΕΡΙΑ
13. ΑΟΚ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
14.ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓ.ΑΜΣ
15.ΒΕΡΓΙΝΑ
16. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛ.

To Top