ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κουέστα: “Ο καλύτερος παίκτης είναι η ομάδα!”

Ο Χουλιάν Κουέστα έδωσε τα εύσημα σε όλους τους συμπαίκτες του για το “διπλό” στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και χαρακτήρισε κορυφαίο παίκτη… την ίδια την ομάδα!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας επεσήμανε στην κάμερα της Nova: “Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, απλώς αρχικά κάνεις μια ανάλυση του αντιπάλου σου, ενώ παίζει μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας τύχη, ενώ προσπαθούμε να διαβάζουμε και τη θέση σώματος του αντιπάλου μας. Πέρα από το πέναλτι, είναι σημαντική η δουλειά που έχουν κάνει και οι συμπαίκτες μου, όσοι έχουμε απομείνει και συνεχίζουμε. Ο καλύτερος παίκτης είναι η ομάδα! Όλοι έπαιξαν καλά, δεν είμαι μόνο εγώ ή ο Φετφατζίδης που έβαλε το γκολ, είμαστε μια ομάδα”.

Πρόσθεσε πως “η ομάδα μπορεί να έχει κάνει μια υπερπροσπάθεια, να υπάρχει κόπωση, αλλά το κίνητρο για την 5η θέση ήταν μεγάλο και νομίζω ότι κλειδώσαμε σήμερα με αυτή τη νίκη τον στόχο μας” και κατέληξε λέγοντας ότι “δεν ξέρω κατά πόσο ένα μικρό ρόστερ μπορεί να παίρνει μαθήματα. Θα πρέπει να ξεκουραστεί η ομάδα και να γίνει σωστή προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει και να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος”.

To Top