Κούκοτς για Αντετοκούνμπο: «Έχω πολλές ομοιότητες με τον Γιάννη»

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρομοίασε τον τρόπο παιχνιδιού του ο Τόνι Κούκοτς.

Ο Κροάτης ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ έκανε μια αναφορά στους τρεις καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες που παίζουν στο ΝΒΑ, τους Γιόκιτς, Ντόντσιτς και Γιάννη και εστίασε στον Έλληνα άσο αναφέροντας ότι ο τρόπος παιχνιδιού του, είναι πιο κοντινός συγκριτικά με τους άλλους μαζί του.

«Ο Γιόκιτς είναι απίστευτος. Αλλά ήμουν πιο γρήγορος από αυτόν και είχα μεγαλύτερο άλμα – κάνω πλάκα φυσικά. Πραγματικά βλέπω πολλές ομοιότητες μεταξύ μας. Ο Γιόκιτς για παράδειγμα διαβάζει το παιχνίδι απίστευτα καλά», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Λούκα είναι φανταστικός. Όμως είναι περισσότερο δυνατός από όσο ήμουν εγώ. Ο Γιάννης πιθανότατα είναι πιο κοντά σε εμένα σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού. Είναι αλήθεια ότι ο Γιάννης δεν έχει θαυμάσιο jump shoot και δεν είναι ένας αξιόπιστός σουτέρ από απόσταση, αλλά παρά το γεγονός αυτό, μπορεί με μεγάλη ευκολία να σου βάλει 50 πόντους. Άρα πώς να μην πούμε ότι είναι ένας θαυμάσιος παίκτης;», ανέφερε.

To Top