Λίβερπουλ: Σε επαφή με τον Ουσμάν Ντεμπελέ

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προορίζεται για να καλύψει τα κενά που θα προκύψουν στη γραμμή κρούσης των “reds” το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ είναι επικεντρωμένη στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ στο Παρίσι ωστόσο οι “reds” έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία για τη νέα χρονιά.

Η καταλανική “Sport” αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή με τον Ντεμπελέ, ο οποίος δεν ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα, είναι η Λίβερπουλ.

Οι “reds” εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη μεσοεπιθετική τους γραμμή και μια εξ αυτών είναι του Γάλλου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, οι Σαντιό Μανέ και Φιρμίνο, ενώ ήδη θεωρείται παρελθόν ο Οριγκί.

Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί και οι Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, ενώ στο παρελθόν έπαιξε έντονα το όνομά του και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος πάντως ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν έχει υπογράψει με καμία ομάδα

 

To Top