ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο και την επιστροφή στις νίκες ο Άρης στη Λαμία (19.30 – PRESSARIS LIVE)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς αγωνίζεται σήμερα (19.30) ο Άρης στη Λαμία στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της Super League.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (02/10) οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να επιστρέψουν σήμερα  στα επιτυχημένα αποτελέσματα, συνεχίζοντας να κοιτούν προς τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η διακοπή των δύο εβδομάδων βοήθησε τους (αρκετούς) τραυματίες παίκτες να επανέλθουν πλήρως και να συμπεριληφθούν στην αποστολή, ωστόσο δεν έλειψαν τα πρόσφατα απρόοπτα. Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν δεν είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσαν στην προπόνηση της Παρασκευής και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Εκτός και ο ανέτοιμος Εμάνουελ Σάκιτς.

Οι 21 παίκτες που πήρε μαζί του στη Λαμία ο Άκης Μάντζιος είναι οι εξής: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαΐροβιτς, Λούμορ, Γκάνεα, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος. Ο ένας που θα μείνει εκτός 20άδας θα είναι είτε ο Ντένις είτε ο Σιαμπάνης.

O Στέφανος Κουμπαράκης από το σύνδεσμο Κυκλάδων είναι ο διαιτητής. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Σακκάς (Θεσσαλίας) και Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου) και τέταρτος ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών).

Στο VAR όπως και στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι θα είναι ξανά ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), ο οποίος ήταν στην ίδια θέση φέτος και στα παιχνίδια Ιωνικός-Άρης και Ατρόμητος-Άρης, ενώ στο πλευρό του (ΑVAR) θα είναι ο Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών). Παρατηρητής της αναμέτρησης ο Νίκος Ιωσήφογλου.

To Top